Over ons

iRepair-it is specialist in reparaties aan Smartphones, Tablets, Laptops en Desktops. Onze specialisten zijn ervaren professionals die ruime ervaring hebben binnen de Telecommunicatie. Of het nu gaat om defecte Laptops, Computers, Tablets zoals bijvoorbeeld de iPad of Android tablets of Smartphones van Apple, Samsung, Sony en LG of andere merken, iRepair-it helpt en repareert.

Wij zijn er voor het eenvoudig, comfortabel en betaalbaar oplossen van storingen, problemen en defecten. Wij nemen voldoende de tijd om uw toestel te repareren en doen niet aan haast werk. Wat waardevol is voor u moet waardevol blijven.

U bent van harte welkom op onze locatie. Maak een afspraak om uw apparaat te laten repareren. Uw toestel is weer snel zo goed als nieuw!

Ons doel
Ons doel is om u als klant tegen een scherpe prijs de best mogelijk kwaliteit in reparaties aan te bieden. Uiteraard gaat deze scherpe prijs niet ten koste van gastvrijheid, klantvriendelijkheid en duidelijkheid. Wij zorgen voor veel duidelijkheid door de prijzen van reparaties vooraf aan u te melden. Op die manier komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. Aangezien wij veel vertrouwen hebben in de reparaties die wij uitvoeren, krijgt u maar liefst 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Onze Service
Garantie 6 maanden
– OEM (Original Equipment Manufacturer)
– Koffie/Thee
– Dezelfde dag afspraak
– Klaar terwijl u wacht
– Gratis Parkeren
– 24 uurs service
– Scherpe prijzen