iMac 20 inch A1224 (2007 – 2012) reparatie Tiel

Heeft u een reparatie nodig voor uw kapotte iMac A1224. Geen paniek! Wij begrijpen dat je iMac onmisbaar is en repareren daarom meestal binnen 24 uur. U kunt met of zonder afspraak langskomen in onze reparatiecenter iRepair-it Tiel. Benieuwd naar de kosten? Hier onder een overzicht van de reparaties die iRepair-it voor u kan uitvoeren.

De reparatie zal uitgevoerd worden met uitsluitend OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen of de hoogst verkrijgbare kwaliteit. Bij ons heeft u altijd 6 maanden garantie op de reparatie van je iMac A1224. Heb je een vraag over de reparatie van je iMac A1224? Neem dan contact op.

Meest voorkomende reparaties iMac A1224:

– Scherm reparatie
– Videokaart reparatie
– Behuizing vervanging
– Voeding vervanging
– Harddisk vervanging
– Werkgeheugen upgrade

iMac A1224 reparatie tarieven

Alle tarieven zijn inclusief BTW. en montage

iMac A1224 scherm reparatie

Een kapot iMac A1224 scherm is de meest voorkomende probleem en daardoor is een scherm reparatie ook de meest uitgevoerde reparatie aan een iMac A1224. Een barst in het glas, vlekken of strepen in het beeldscherm of zelfs helemaal geen beeld meer, zijn de symptomen van een kapot scherm. Bij een scherm reparatie word de complete display unit vervangen.

iMac A1224 reparatie Tiel

Is uw iMac A1224 kapot? iRepair-it staat voor snelle, maar bovenal kwalitatief goede service als het gaat om de reparatie van uw iMac A1224. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij iRepair-it aan het juiste adres.

Laat uw iMac A1224 repareren door Apple reparatie specialisten!

Is uw iMac A1224 kapot en wil je deze laten repareren? Bij iRepair-it bent u aan het juiste adres, voor vakkundige iMac A1224 reparaties. De reparatie zal uitgevoerd worden met uitsluitend OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen of de hoogst verkrijgbare kwaliteit. Onze reparateurs zijn één voor één vakbekwaam. U krijgt altijd 6 maanden garantie, elders krijgt u vaak geen of maximaal drie maanden garantie.

Meer informatie

Voor een vakkundige iMac A1224 reparatie, bent u aan het juiste adres bij iRepair-it. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Stuur dan een mail naar info@irepair-it.nl of bel naar 0344 – 795016 of maak gebruik van ons online contactformulier.